Etter 20 minutter med stillingskrig kom Rosenborg til de to første store sjansene på Lerkendal. Først var det en retur som spratt ut til Ole Selnæs på 25 meter, som klinket ballen hardt via en motspiller og i stanga bak en utspilt keeper. Ballen ble klarert ut til hjørnespark, som skulle resultere i en ny stor sjanse da Eyjolfsson raget høyest og headet mot mål. Men ballen ble reddet på streken.

Det var to jevngode lag som kjempet på Lerkendal-matta i den første omgangen, men Rosenborg skapte sjansene. Drøye halvtimen var spilt da Johan Lædre Bjørndal tok turen mot franskmennenes 16-meter og sendte avgårde et langskudd som gikk like utenfor nærmeste stolpe.

SØDERLUND SCORET: RBKs toppscorer avsluttet årets siste kamp på Lerkendal med sin 30. scoring for sesongen.

Og til slutt skulle den sitte. I kampens 40. minutt ble et innlegg headet bakover inn i feltet av en Saint-Etienne-forsvarer og ballen falt ned til Alexander Søderlund som var resolutt alene med keeper og rolig satte ballen i mål!

Saint-Etienne var nær ved å utligne etter to sjanser på rappen etter 70 minutter. Først var det Monnet-Paquet som headet like utenfor, før Roux gjorde det samme to minutter senere.

Like etterpå var det drama i andre enden av banen. Et hjørnespark ble slått inn i gjestenes felt og avslutningen ble stoppet på streken ved at Benoît Assou-Ekotto tydelig brukte handa. Men dommeren blåste ikke, og Saint-Etienne slapp unna.

Da var det ekstra surt da Saint-Etienne fikk en unødvendig straffe bare minutter senere, som Nolan Roux satte i mål til 1-1. Dermed endte det med poengdeling, noe som også betyr at Rosenborg ikke lenger kan avansere fra gruppe G i Europa League. Siste kamp spilles borte mot Dnipro om 14 dager.