Rosenborg Ballklub - RBK - Statistikk

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub - RBK

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub

Kampreferat:

Det var to lag som gikk rett i strupen på hverandre på Color Line Stadion. Aalesund gikk hardt ut og kom med mange mann fremover, men Rosenborg kom på en farlig overgang som skulle ende med scoring allerede etter knappe to minutter. Alex Gersbach slo inn fra venstre, hvorpå Elba Rashani mottok ballen på 14 meter og skrudde den motsatt vinkel!

Rosenborg kjørte kampen videre og skapte flere farlige sjanser. Spesielt var kantene Elba Rashani og Yann-Erik de Lanlay farlige, og ble foret med gode pasnigner bakfra. De Lanlay ble spilt gjennom etter 23 minutter, men kom litt skrått på og satte ballen i nettveggen alene med keeper.

Men Aalesund var heller ikke ufarlige. Etter en halvtime rev Thrándarson seg løs på et innlegg og headet fra seks meter. Men Pavel Londak vartet opp med en klasseredning og bevarte nullen.

Rosenborg styrte også i andre omgang, og fikk gode overgangsmuligheter. Men det gjensto ofte litt på den siste pasningen eller innlegget på det sleipe kunstgressdekket. Og selv om RBK hadde god kontroll var det en følelse av at denne kampen hadde et kapittel til. Og det kom etter 77 minutter da Anders Konradsen fikk sitt andre gule kort og måtte forlate banen.

Aalesund fikk blod på tann etter utvisningen, og på overtid klarte de å etablere et press på RBK. Etter et frispark og to hjørnespark på rappen, scoret Edvard Skagestad og sørget for et bittert poengtap for Rosenborg på Color Line Stadion.

Chris Thomas Skogli