Rosenborg fikk en dårlig åpning på kampen da vertene tok ledelsen etter bare tre minutter. På en rask overgang på de rundt på venstresiden og Ruben Kristiansen slo inn på bakre. Der var Jakob Orlov først på ballen og headet Brann i føringen.

Etter målet til Rosenborg fullstendig over på Brann Stadion. Hjemmelaget la seg kompakt bakpå og forsvarte seg med alle mann bak ballen, mens Rosenborg forsøkte å finne sprekker i den røde muren. RBK måtte ha et høyt balltempo, og anført av en energisk Mike Jensen gikk ballen fort mellom spillerne, som nå og da fikk spilt seg hele veien inn i Brann-feltet. Sjansene ble imidlertid ikke større enn at Brann holdt unna før pause.

Første del av andre omgang inneholdt høy temperatur og mange tøffe dueller. Men Rosenborg fikk etter hvert tatt ned ballen og fikk spilt med RBK-fotball. Da smalt det etter 69 minutter. RBK brøt inne på Branns halvdel og spilte Mike Jensen på høyresiden. Kapteinen la inn foran mål, hvor Elba Rashani headet ned til Rosenborgs toppscorer Christian Gytkjær som banket inn utgligningen fra åtte meter!

Rosenborg hadde full kontroll på avslutningen av kampen, og fikk også en stor mulighet til å avgjøre det i RBKs favør. Magnus Stamnestrø brøt en pasning og forserte hurtig mot Brann-målet. Der leverte han et godt skudd som Leciejewski måtte gi retur på. Ballen falt ned til Gytkjær som fikk headet fra fem meter, men Branns keeper var raskt på plass og fikk akkurat stoppet ballen fra å gå i mål. Dermed endte det 1-1 på Brann Stadion.