Rosenborg tok kommandoen fra start på Nadderud og styrte det meste. Et aggressivt gjenvinningsspill gjorde at RBK i perioder presset Stabæk godt inn i egen 16-meteren, og riktige avstander i laget hindret hjemmelaget fra å finne rom til å kontre de få gangene de fikk brutt i gustige posisjoner.

Men Rosenborg manglet også litt presisjon og rytme foran Stabæks mål til å skape de store målsjansene de første 45 minuttene. Også skuddene fra 15 til 20 meter ble satt utenfor.

Dominansen fortsatte også i andre omgang, og etter hvert kom også sjansene. På et hjørnespark headet Gytkjær tilbake i feltet og på bakerste stolpe stupte Anders Konradsen frem. Dessverre gikk headingen fra fem meter like utenfor. Etter 70 minutter fikk også Gytkjær en god mulighet på hodet, men også han traff dårlig og ballen gikk på feil side av stolpen.

Men Rosenborg-lokomotivet bare durte på, med elleve tålmodige spillere og tre friske innbyttere. Og til slutt skulle innbytterne vippe kampen RBKs vei. Bakenga og Gudi kom inn i løpet av den siste halvtimen, og fem minutter før full tid klinket Gudi til fra 20 meter. Stabæks målvakt klarte ikke å holde ballen, hvorpå Bakenga var frempå på returen og lobbet kaldt over keeper før han selv var fremme og headet ballen i tomt mål!

Stabæk sendte mange spillere fremover i et forsøk på å utligne ledelsen, og fikk også en stor sjanse på et hjørnespark. Men det skulle straffe seg på overtid da RBK brøt i god posisjon og Mushaga Bakenga og Mike Jensen kom alene med én midtstopper. Bakenga spilte ballen i akkurat riktig øyeblikk og Mike Jensen plasserte ballen i mål. Dermed vant Rosenborg fortjent 2-0 på Nadderud.