Kåre Ingebrigtsen gjorde flere forandringer før oppgjøret mot Start på Lerkendal. Blant annet var André Hansen endelig tilbake fra skade og klæbygg Erlend Dahl Reitan tippeligadebuterte på høyreback.

Christian Gytkjær kom med et skremmeskudd allerede etter åtte minutter da han kom seg fri på venstresiden og fikk avlevert et hardt skudd, men Håkon Opdal svarte med en god enhåndsredning.

Også keeperen i andre enden måtte dra frem sitt beste noen minutter senere da Dennis Antwi ble spilt alene gjennom, men André Hansen stoppet Start-spissens forsøk.

Start forsvarte seg bra i første omgang, men Rosenborg traff likevel metallet to ganger. Først var det Matthias Vilhjalmsson som ble spilt gjennom og rundet keeper, men avslutningen fra spiss vinkel gikk i motsatt stolpe. Like etterpå var det Pål André Hellands tur på et skdud fra 28 meter som smalt i motsatt stang.

Også Mike Jensen traff stanga i andre omgang, en omgang som Rosenborg kjørte mer og mer. Etter en times spill sprakk Starts forsvar og Stamnestrø ble spilt rundt på venstresiden. Hans skudd ble reddet, men på returen var Christian Gytkjær og sendte RBK i føringen!

Like før slutt skaffet Stamnestrø straffe, og Kjernen bestemte at Erlend Dahl Reitan skulle få ta den. Det gjorde han til 20 i stil og klinket inn 2-0!

Dermed 2-0 seier og tre nye poeng til Rosenborg!