Det var Molde som skapte den første store sjansen da Joshua Gatt ble spilt gjennom på høyresiden etter fire minutter, men André Hansen reddet flott. RBKs sisteskanse måtte også i aksjon noen minutter senere da Sigurdarson sendte avgårde et hardt skudd noen minutter senere, men Hansen var raskt oppe med hansken og fikk slått til hjørnespark.

Men Rosenborg fortsatte å få trøbbel med vertenes agressive spill, og skulle bli straffet for en ballmist på egen halvdel etter en drøy halvtime. Molde brøt en pasning og fikk lagt inn fra venstre. På bakre stolpe dukket Björn Bergmann Sigurdarson opp og klinket ballen opp på hel volley.

Rosenborg kom seg mer inn i kampen mot slutten av første omgang, men klarte ikke å produsere nok til å sette Ethan Horvath på prøve. Dermed Molde-ledelse i det lagene gikk i garderoben.

Etter pausepraten tok Rosenborg tak i andre omgang, og det tok ikke lang tid før utligningen kom - og det gjennom et perfekt RBK-angrep. Jonas Svensson kom på overlap på høyresiden og ble spilt gjennom av Pål André Helland. Høyrebacken la så ballen ut 45 grader hvor Mike Jensen var på plass og styrte ballen i nærmeste!

Nå begynte relasjonene å stemme for Rosenborg, men det var en enkeltmannsprestasjon som skulle føre til Rosenborgs ledermål. Pål André Helland sendte et lurt skudd med mye skru i ballen mot lengste stolpe, og i det ballen traff kunstgresset skiften den retning og traff stolpen bak en utspilt keeper. På returen var Christian Gytkjær på plass og satte inn 1-2!

Rett før slutt snappet Mike Jensen ballen rett utenfor 16-meteren, dro seg forbi en Molde-spiller før han klinte den i mål. 3-1 og game over!

Rosenborg sikrer dermed seriemesterskapet i Molde.