Rosenborg Ballklub - RBK - Statistikk

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub - RBK

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub

Kampreferat:

Det var to angrepsvillige lag som møttes på Lerkendal og det tok ikke lang tid før det første målet kom. Bare tre minutter var spilt da Erlend Dahl Reitan kom seg gjennom på høyresiden og avsluttet fra spiss vinkel. Marcus Sandberg var raskt nede med hansken, men fikk ikke hindret det harde skuddet fra å ende i mål! Dermed hadde høyreback Reitan scoret to i sine to tippeligakamper fra start!

Og det skulle bli en målrik førsteomgang. 29 minutter var spilt da Pål André Helland fikk gå uhindret inn i feltet fra høyre, og kom til skudd. Ballen traff en VIF-spiller og gikk i bue over keeper og ned i motsatt hjørne! Bare to minutter senere ville motsatt ving vise seg frem og etter et bra forarbeid av Jørgen Skjelvik og Fredrik Midtsjø fikk Mushaga Bakenga muligheten fra 11 meter. Den lot han ikke gå fra seg og satte ballen i mål!

Men Vålerenga skulle få en redusering før pause. På en overgang ble ballen slått inn i RBK-feltet fra venstre og to spillere fra hvert lag gikk i duell like foran mål. Tore Reginiussen var uheldig da ballen gikk via hans fot og i eget mål.

Mushaga Bakenga fikk muligheten til å sette sitt andre for kvelden da Rosenborg fikk straffe etter 64 minutter, men Marcus Sandberg reddet.

Rosenborg hadde god kontroll i resten av omgangen, og vant 3-1!

Chris Thomas Skogli