Rosenborg Ballklub - RBK - Statistikk

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub - RBK

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub

Kampreferat:

Rosenborg startet med et lite initiativ i spillet på Alfheim og kom til et par halvsjanser i åpningen. Både Traoré og Dorsin fikk mulighet til å avslutte, men de var ikke store nok til å skape problemer for hjemmelaget.

Tromsø kom mer inn i kampen utover i omgangen, som forble relativt jevn. Rosenborg, som prøvde å spille langs bakken, fikk enkelte problemer med presisjonen på det glatte og mye omtalte kunstgressunderlaget og fikk ikke de store målsjansene.

Tromsø fikk et par dødballmuligheter, men kompromissløst og godt forsvarsarbeid av Rosenborg gjorde at det ikke ble mål den veien heller. Dermed målløst etter de 45 første minuttene.

Andre omgang ble preget av mange dueller og ingen av lagene fikk satt sitt spill i særlig stor grad. Innbytter Trond Olsen fikk likevel en stor målsjanse bare et par minutter etter at han kom innpå. Fredrik Björck bommet på en heading som bakerste mann, Olsen satte på storfarten og kom nesten alene med Sahlman. Men TIL-forsvarerne kom opp i Olsen før han fikk kontroll og fikk til slutt klarert.

Roseborg kom seg lenger frem i sluttminuttene og kom til et par potensielle sjanser, men det hele rant ut til et 0-0-resultat.

- Det ble en krigerkamp med veldig mange dueller. I forhold til det så står vi bra opp, og uavgjort var et greit resultat slik denne kampen ble, sa Erik Hamrén til TV2 etter kampslutt.

Chris Thomas Skogli