Rosenborg startet med et press på gjestene fra Bærum og Markus Henriksen kom til den første sjansen allerede etter et par minutter. Etter en halvklarering fikk Henriksen avsluttet fra 12 meter, men en Stabækspiller ofret seg i feltet og ballen gikk via han til corner.

Rade Prica var tilbake etter skade og brukte bare 11 minutter på å finne veien til nettmaskene. I et mønsterangrep spilte Iversen gjennom Lustig på høyresiden, som uselvisk la et innlegg langs bakken. Rade Prica var iskald foran mål og satte kontrollert inn 1-0.

Rosenborg fortsatte å angripe Stabæk og kom til flere avslutninger. Etter 40 minutter viste Winsnes frem venstrefoten fra langt hold, men ballen gikk noen centimetre utenfor.

Tre minutter senere kom en ny stor RBK-sjanse. Lustig la lavt og hardt inn foran mål, Prica fikk nesten foten på ballen, men den gikk videre til Iversen som ikke fikk skikkelig klem på skuddet og Knutsen plukket. Dermed 1-0 etter 45 minutter.

Bare to minutter ut i andre omgang var Prica nok en gang på plass, og nok en gang hadde Lustig den avgjørende pasningen. Lustig kom rundt på høyrekanten og la inn til sin landsmann foran mål. Prica skallet inn sitt og Rosenborgs andre for kvelden.

Rosenborg fortsatte å komme med mye folk i angrep utover i omgangen, og sjansene lot ikke vente på seg. Steffen Iversen satte Knutsen på prøve med et hardt skudd etter 70 minutter, men landslagskeeperen fikk akkurat slått ballen over tverliggeren.

Også innbytter Sellin ville vise seg frem og kom til et flere gode målsjanser. Iversen spilte ørlendingen gjennom på høyresiden etter 85 minutter, men avslutningen gikk rett på Knutsen. Presset som stort sett hadde vært på Stabæk fra start vedvarte ut kampen og Rosenborg tok en veldig fortjent seier.