Rosenborg Ballklub - RBK - Statistikk

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub - RBK

Offisiell statistikk for Rosenborg Ballklub

Kampreferat:

Det ble en ikke alt for velspilt kamp på en nokså ujevn bane i Haugesund. Begge lagene var villige til å gå i angrep, men ferdighetene sto ikke helt i forhold til viljen. Første omgang var relativt jevn, uten veldig store sjanser til noen av lagene.

Nærmest var Rade Prica etter fem minutter. Ett innlegg fra Micke Dorsin finner Rade på bakerste stolpe, men headingen blir litt for svak og keeper holder ballen ganske enkelt.

Ti minutter senere kom Markus Henriksen på et fint dribleraid på høyresiden, men innlegget går tvers gjennom feltet, og FKH fikk ballen unna.

Etter vel en halvtimes spill klarte Haugesund å sette et lite trykk på RBK. Et par cornere og rop om hånds for hjemmelaget, men ellers ble det ingen store farligheter.

Andre omgang ble stort sett bare Rosenborg, men uten at det resulterte i alt for mange målsjanser.

Åtte minutter ute i omgangen gikk Rade Prica på et langt løp mot hjørneflagget, før han plutselig tok seg til låret. Dermed var kampen over for toppskåreren, og inn kom Per Ciljan Skjelbred.

Like etter fikk Morten Moldskred en stor sjanse da han snappet ballen fra en hjemmeforsvarer og satt fart mot mål. Litt skrått på valgte han å skyte hardt nede i keeperhjørnet, men Kristiansen i mål var våkent nede og snappet.

Og så i det 70.minutt løfter RBK ballen over Haugesundforsvaret, Moldskred løper igjennom og kommer alene med keeper, som redder med en flott benparade. Kampens desidert største sjanse. Det blir også det siste Morten gjør. Trond Olsen tar over spissplassen i de siste 20 minuttene av kampen.

Kampen åpnet seg mer opp de siste kvarteret, og Haugesund kom på et par farlige muligheter. Og de ville ha straffe da Vadim dyttet Sørum overende inne i feltet ti minutter før slutt. Rosenborg fortsetter kjøret ut kampen, men makter ikke å skape klare målsjanser.

Frode Søraas