Rosenborg gikk rett i strupen på Hønefoss i festkampen på 16.mai. Det konstante presset på Hønefoss resulterte i mange cornere og etter en halvtime klarte ikke gjestene å holde unna lenger.

Keeper Solvoll var uheldig og mistet ballen på en corner og Rosenborg kjempet til seg kontrollen. Fra kort hold fikk Mikael Dorsin trillet ballen over målstreken.

Elleve minutter senere var det den andre backen, Mikael Lustig som fant veien til nettmaskene. Også denne gangen kom målet etter en corner. Lustig steg opp på første stolpe og headet ballen hardt i mål. 2-0 til pause.

I andre omgang fortsatte sjanseskapingen. Bare fem minutter ut i omgangen sendte Annan avgårde et hardt skudd fra 35 meter, og keeper måtte gi retur. Der var Steffen Iversen på plass og satte inn 3-0.

Flere store målsjanser ble skapt utover i omgangen. Både Moldskred og Iversen var alene med keeper, men skuddene gikk rett på keeper. Dermed kunne det gjerne blitt enda mer enn det solide 3-0-resultatet etter en kamp med festfotball på Lerkendal.