Rosenborg gikk rett i strupen på Kongsvinger i Nils Arne Eggens første kamp i sitt comeback som RBK-trener, og etter 11 minutter sto det 3-0!

Fredrik Winsnes åpnet ballet i det fjerde minuttet etter at Skjelbred ble spilt rundt på venstresiden og la inn. Prica la igjen til Winsnes som styrte ballen i mål fra kloss hold. Fem minutter senere ble Prica spilt i bakrom og ble felt. Straffe, som Steffen Iversen satte i mål.

To minutter senere var det Skjelbred sin tur. Han fikk tid og rom på 18 meter og plasserte ballen ned i høyre hjørne til 3-0.

Rosenborg angrep massivt resten av omgangen, men 3-0 holdt seg til pause.

Det tok imidlertid ikke lang tid før det målet kom i andre omgang. Prica åpnet med to farlige skudd på det første spilleminuttet, og hadde stor lyst til å bli kampens fjerde målscorer. Det viste han på en corner like etterpå hvor han brukt all sin kraft og stupte inn 4-0.

Rosenborg fortsatte å produsere sjanse på sjanse utover i kampen, og hadde full kontroll på gjestene. Sluttresultatet ble 4-0.

NB! Tidligere RBK-spiller Vidar Riseth spilte sin siste fotballkamp og avsluttet med å møte sin gamle klubb.