Rosenborg - Sandefjord
1 – 0 (0–0)

3.07. 2010

Tilskuere: 13903

Rosenborg brukte bare fem minutter på å skape den første store sjansen mot Sandefjord. På en corner headet Prica i tverliggeren og Moldskred satte returen i en Sandefjord-spiller fra kloss hold. Sandefjord svarte to minutter senere, men Örlund var raskt nede og stoppet skuddet fra 12 meter.

Ti minutter senere var det Sandefjord sin tur til å treffe treverket med et skudd fra 25 meter, men returen ble klarert.

Etter en drøy halvtime fikk Henriksen sjansen fra kloss hold. Han fintet bort en motspiller på sju meter og klemte til, men Bugge Pettersen vartet opp med en feberredning!

Omgangen som startet sjanserikt ble etterhvert en konstant stanging for Rosenborg mot en mur av Sandefjord-spillere og det ebbet ut med 0-0 til pause.

Andreomgangen fortsatte som den første. Rosenborg presset Sandefjord, som lå kompakt og ventet på kontringsmuligheter. Flere store sjanser ble produsert utover i omgangen, men Bugge Pettersen stoppet det meste.

Roar Strand kom inn etter 77 minutter og noterte seg dermed med tippeligaspill for fjerde tiår på rad. Han toppet dagen med å score seiersmålet ti minutter senere. Rosenborg vant 1-0.