Rosenborg - Molde
3 – 1 (2–1)

22.08. 2010

Tilskuere: 16762

Det ble nok en målrik start på hjemmekampen da Rosenborg tok i mot Molde til Tippeligaens 21. runde.

Etter 11 minutter ble Magne Hoseth spilt gjennom på venstesiden og klinket til fra nesten død vinkel. Ballen gikk mellom Örlund og nærmeste stolpe og Molde var i ledelsen.

Det tok imidlertid bare fire minutter før Rosenborg kom tilbake. Henriksen flikket til Roar Strand som fra seksten meter klinket til med venstrefoten. Ballen gikk inn nede i venstre hjørne og det sto 1-1.

Rosenborg hadde ballen mest utover i omgangen, men Molde kom på noen halvfarlige kontringer. Det uansett Rosenborg som var mest effektiv og etter en drøy halvtime hadde RBK snudd kampen. Morten Moldskred slo et veldig godt innlegg bak Molde-forsvaret, Mikael Dorsin strakk frem en fot og satte ballen forbi Bugge Pettersen.

Etter 2-1-målet dominerte Rosenborg og kom til enda et par gode muligheter. En av de beste RBK-spillerne, Simen Wangberg var blant de som fikk muligheten, men headet like over på en corner. Ved pause sto det 2-1.

Steffen Iversen scorer alltid mot Molde og denne kampen ble intet unntak. Trond Olsen hadde kommet inn etter 59 minutter og to minutter senere slo han et glimrende og hardt innlegg bak Molde-forsvaret. På bakre stolpe skled Steffen Iversen ballen i mål!

Rosenborg presset Molde utover i omgangen og både Markus Henriksen og Anthony Annan var toneangivende med gode skudd, samtidig som Trond Olsen hadde flere gode innlegg.

Etter 78 minutter kokte det over for Moldes veteran og kaptein Daniel Berg Hestad som var ufin med Anthony Annan. Svein Oddvar Moen var nådeløs og viste Hestad det røde kortet. Molde klarte aldri å true RBKs ledelse mot slutten av kampen og Rosenborg vant fortjent 3-1.

NB! Lerkendals publikum kåret Simen Søraunet Wangberg til RBKs beste spiller.