Rosenborg - Viking
1 – 1 (0–0)

12.09. 2010

Tilskuere: 15525

Det var Rosenborg som produserte den første sjansen i kampen mot Viking da Iversen headet på Jarstein fra 12 meter.

Utover i omgangen kom Rosenborg til et par gode avslutninger fra langt hold. Først var det Annan som var nær fra 25 meter, før Henriksen gjorde det samme fra 30 meter.

Mot slutten av omgangen var det lite som skjedde, men den ble avsluttet med et flott RBK-angrep. Henriksen flikket en ball i bakrommet hvor Jamtfall kom alene med Jarstein. Han avsluttet hardt, men Jarstein gjorde en bra redning og ballen gikk like utenfor. 0-0 til pause.

Mål skulle det imidlertid komme i andre omgang. Rosenborg fikk etablert et press på gjestene en periode og etter 58 minutter kom uttellinga. Markus Henriksen la hardt inn fra høyre og ballen gikk via en Viking-spiller og til Jamtfall som klemte til fra 10 meter, rett i mål.

Rosenborg fortsatte å ha et stort ballinnehav utover i omgangen, uten å produsere store sjanser. Viking trengte derimot bare én stor mulighet for å finne veien til mål. Lustig kom for sent inn i en hodeduell med Birkir Bjarnason og Viking-spilleren headet via Örlund og i mål.

Mot slutten bølget det frem og tilbake, men gjestene var nok mer fornøyde med uavgjort enn Rosenborg og risikerte lite fremover. Det var også Viking som kom til den største sjansen på tampen da Bjarnason på overtid kom alene med Örlund. Han satte imidlerid ballen utenfor mål og kampen endte 1-1.