1 – 4 (0–2)

NM

7.07. 2010

Tilskuere: 2364

Rosenborg fikk en pangåpning i fjerderundekampen på Komplett.no Arena. Allerede etter tre minutter slo Dorsin et presist innlegg og Skjelbred headet vakkert ned i lengste hjørne.

RBK hadde det meste av ballinnehavet i den første omgangen, og Sandefjord var sjeldent på sin motstanders halvdel. Kun et par langskudd satte Örlund i aksjon.

Like før pause doblet Rosenborg fortjent sin ledelse da Morten Moldskred fikk stå helt umarkert på et Dorsin-innlegg og headet ballen frekt mellom keeper og nærmeste stolpe. 2-0-ledelse til pause.

Rosenborg fikk ikke i gang maskineriet i like stor grad i starten av andre omgang, og Sandefjord fikk trille ball mer og mer på RBKs halvdel. Fjorten minutter ut i omgangen kom også utligningen, men det var Lustig som var sist på ballen. Et innlegg fra Zanetti ble beinet i mål av svensken på bakre stolpe.

Med 1-2 var det liv i kampen igjen, men hjemmelagets håp skulle fort elimineres av en Morten Moldskred i slag. Ni minutter etter reduseringsmålet lurte Moldskred offsidefella, kom alene med Sandefjord-keeper Heier og banket ballen i mål.

Rosenborg kjørte kampen nå og noen minutter senere kom den definitive spikeren i kista da en bra slått Moldskred-corner gikk over keeper, og Dorsin som hadde to målgivende stusset ballen i mål fra kort hold. Rosenborg kontrollerte resten av omgangen og vant 4-1.