Rosenborg startet kampen mot Stjørdals-Blink med en nykomponert spissduo. Trond Olsen og Morten Moldskred var de to Erik Hamrén satset på ville gjøre mål, og allerede i det syvende minutt innfridde den ene.

Fredrik Winsnes slo en høy ball inn mot Kjell Rune Sellin i Blinks 16-meter. Ballen blir i første omgang klarert, men Morten Moldskred plukker opp returen og dunker ballen i mål fra syv meter.

Spissmakker Olsen ville ikke være dårligere, og syv minutter senere var han frempå og doblet Rosenborg-ledelsen. Først fikk han en dobbelsjanse, men Stjørdals Fløttum blokkerte begge skuddene. Sekunder senere fikk imidlertid Olsen sin tredje skuddmulighet, og denne gangen gikk ballen vakkert i mål bak Blink-keeper Rune Henden.

Etter målet til Olsen, dalte tempoet i kampen. Rosenborg fortsatte å kontrollere kampen og hadde de fleste sjansene, men utover omgangen kom hjemmelaget mer og mer inn i kampen og hadde flere visitter i Rosenborgs 16-meter. I det førtiende minutt var de nære på da Kjetil Tynes sendte avgårde et skudd mot Rosenborgs mål, men Daniel Örlund var fint nede og og fikk reddet til corner.

Rosenborg var også det beste laget i starten av andre omgang, og etter ti minutter burde Trond Olsen scoret sitt andre mål. Men Henden i Blinks mål fikk en hånd på headingen.

Snaue ti minutter senere var det hjemmelaget som var farlig frempå, da de fikk corner fra høyre. Ballen heades først mot mål, klareres i første omgang før Blinks Håvard Fuglem får skutt. Ballen treffer imidlertid en Rosenborg-spiller og ender i en ny corner. Minutter senere var Nedzad Sisic alene igjennom, men skuddet gikk rett på Daniel Örlund.

I det 73. minutt felles Mikael Lustig av Håvard Fuglem innefor Blinks 16-meter, og dommeren peker korrekt på straffemerket. Straffesparket settes sikkert i mål av Abdou Razack Traoré.

Med tremåls-ledelse og seieren langt innenfor rekkevidde, valgte Erik Hamrén å gi to unggutter sin debut på A-laget. Først byttet han inn Stjørdal-gutten Fredrik Midtsjø i det 79. minutt, og fire minutter før full tid kom Jonas Svensson inn for Kjell Rune Sellin. Begge to virket interesserte i å vise seg frem, og Svensson var nære ved å score på sin første ballberøring. Men igjen var Blink-keeper Henden i veien.

Det var han ikke minuttet senere da Markus Henriksen slår inn fra dødlinja. I feltet står Trond Olsen, som med høyrebeinet dunker inn sitt andre mål for kvelden, og fastsetter sluttresultatet til 0-4.