Baklengsmål Minutt
Atletico Madrid 17
Atletico Madrid 66
Atletico Madrid 78

Det var hjemmelaget Atlético Madrid som startet best på et vått og glatt underlag på Vicente Calderón. Rosenborg slet med å holde på ballen og hjemmelaget fikk festet et press på RBKs halvdel.

Etter 17 minutter vant Atlético Madrid ballen tidlig etter et dødballforsøk og løftet ballen inn i feltet. Der fikk Diego Godín enkelt gå opp og heade Atlético Madrid i ledelsen.

Rosenborgs første skudd på mål kom ved Markus Henriksen etter 24 minutter og etter halvtimen åpnet kampen seg virkelig. Først fikk Atlético Madrid en feildømt corner som de var svært nær å score på, men Örlund vartet opp med en kjempesjanse og RBK tok overgangen direkte. Rosenborg kom fire mot to, men bare en upresis pasning hindret en kjempesjanse.

I det klokken passerte 45 minutter kom Morten Moldskred gjennom av avsluttet mellom bena på en utrusende keeper, men ballen traff baksiden på låret til keeperen og gikk i stolpen! Returen satte Henriksen like utenfor fra 20 meter. Dermed 1-0 til de regjerdende Europa League-mestrene etter første omgang.

I starten av andre omgang la Atlético Madrid seg litt lenger bakpå og Rosenborg fikk etablert mer spill. Det førte til flere gode tendenser hvor RBK kom til cornere og halvsjanser, men foran mål stokket det seg noe.

Det gjorde det imidlertid ikke for Sergio Agüero som kom inn etter 65 minutter. Diego Maradonas svigersønn brukte bare ett minutt til å finne et hull i RBK-forsvaret og doblet hjemmelagets ledelse alene med Örlund.

Nå måtte Rosenborg fremover på banen for å redusere, men det straffet seg. Etter typisk spansk klikk-klakk-spill av verdensklasse kom Diego Costa alene med Örlund og headet ballen kaldt over RBKs sisteskanse og i mål.

Tremålsledelsen preget naturligvis resten av kampen, som ebbet ut til 3-0. Aris og Bayer Leverkusen spilte 0-0 og dermed er gruppen fortsatt helt åpen selv om RBK er nederst. Rosenborg har tre poeng, men Bayer Leverkusen, som leder gruppa har bare to poeng mer.