I en sjansefattig førsteomgang på Aspmyra var det Rosenborg som skapte den første sjansen. Etter sju minutter headet Alexander Tettey rett på Pavel Londak etter innlegg fra Prica, og han satte også returen i estlenderen. Fem minutter senere sendte Stian Theting ballen inn til Londak, men Prica snappet ballen og ble felt av keeperen. Soleklar straffe, men til tross for at ballen kommer fra en Glimt-spiller ble Prica avvinket for offside, til stor frustrasjon i Rosenborg-leiren.

Utover i omgangen var det Rosenborg som hadde ballen mest, men ingen av lagene produserer store sjanser. Det gikk hele ført minutter før Glimt fikk sin første. Jan Derek Sørensen kom til skudd fra cirka tjue meter etter en god kontring fra nordlendingene, men blåste ballen over mål. Lagene gikk til pause på 0-0.

I andre omgang kom alle sjansene som lot vente på seg i første. Allerede i løpet av de første minuttene skapte Rosenborg et par gode muligheter, og sju minutter ut i omgangen kom det forløsende målet. Prica fikk frispark etter en hodeduell, og en perle fra Marek Sapara sørget for ledelse 1-0.

Derfra og inn handlet alt om Rosenborg. Trond Olsen scoret på sin tidligere hjemmebane etter å ha blitt fint spilt gjennom av Prica. Da var det spilt 68 minutter. Og bare minutter senere vendte Tettey bort en Glimt-spiller og satte inn 3-0 fra drøye 16 meter. Da var kampen i realiteten over.

Seks minutter før slutt ble Tettey tomålsscorer, da han satte inn en retur etter at Prica hadde skutt. Fortjent storseier til Rosenborg på Aspmyra.