Rosenborg førte banespillet fra start, men et kompakt Strømsgodset var vanskelig å komme gjennom. RBK klarte likevel å skape flere gode målsjanser, og Rade Prica avsluttet like utenfor to ganger. Men Godset forsvarte seg bra og det var fortsatt målløst til pause.

Steffen Iversen ble byttet inn i pause og Rosenborg fortsatte å male på utover i andre omgangen. For hvert minutt tok Rosenborg et sterkere grep om banespillet og sjansene lot ikke vente på seg.

Godsets keeper, Lars Ivar Moldskred måtte flere ganger ut i full strekk for å avverge skuddforsøk fra RBKs midtbane og angrepsspillere, men når Prica traff stolpe-stolpe-ut etter 73 minutter var det nok mange som tenkte at dette var dagen da ingenting ville inn.

Men det skulle til slutt rakne for Strømsgodset. Etter 83 minutter spilte Annan opp på Konan i boksen, som uselvisk la videre til Steffen Iversen i en bedre posisjon. Iversen var kald og lobbet lekkert over Moldskred til 1-0 - for øvrig RBK-mål nummer 100 i seriesammenheng mot Strømsgodset.

Bare fem minutter senere var Iversen nok en gang på ferde. Denne gang var det Prica som vant Iversen umarkert på bakre stolpe, og han headet enkelt inn 2-0 fra kloss hold.

Det siste målet kom på overtid. Rade Prica fikk avansere med ballen og sendte av gårde et hardt skudd i krysset fra 18 meter. En vakker avslutning og en fortjent seier til Rosenborg.