Rosenborg startet klart best i onsdagens kamp mot Stabæk. Hjemmelaget fikk en drømmestart på kampen etter 16 minutter. Alexander Tettey sendte en nydelig stikker til Per Ciljan Skjelbred som var iskald alene med Jon Knudsen og satte ballen rolig til side for keeperen til 1-0.

RBK fortsatte å produsere sjanser. Etter 30 minutter fikk Steffen Iversen en kjempesjanse til å øke ledelsen, men avslutningen fra fem meter gikk rett på Knudsen. Spissen skulle få en sjanse til før pause, men denne gangen gikk avslutningen like utenfor stolpen.

Stabæk var noe bedre i andre omgang og satte Rosenborg under press, men de store sjansene uteble. RBK på sin side skapte mange muligheter, men manglet det lille ekstra foran mål. Dermed endte det med 1-0 til Rosenborg, som er ubeseiret etter 15 Tippeliga-runder.