Lerkendal var klar til fest, med Åge Aleksandersen som varmet opp Kjernen før kampstart. Og publikum fikk til slutt det de ville se, scoringer. Mikael Lustig headet inn 1-0 etter halvtimen før Steffen Iversen fastsatte sluttresultatet til 2-0 med et vellplassert skudd åtte minutter senere.

Rosenborg dominerte banespillet i førsteomgang, men slet med å lure Pavel Londak i Bodø/Glimt-buret. Det nærmeste hjemmelaget kom var to avslutninger fra Per Ciljan Skjelbred og Iversen, men begge forsøkene gikk rett på keeper. Glimts eneste sjanse kom på overtid i første omgang. Rune Almenning Jarstein halvklarerte en corner, men rettet det opp igjen ved å redde returen.

Andreomgang ble mer fartsfylt. Etter en times spill fikk Rosenborg endelig hull på byllen. Marek Sapara fikk ballen på kanten av 16-meter. Med fint overblikk fant han Lustig på bakerste stolpe som headet RBK i ledelsen med et kontant hodestøt.

Åtte minutter senere smalt det igjen. Et innkast fra Mikael Dorsin havnet hos Skjelbred som spilte fri Rade Prica på utsiden av 16-meteren. Svensken fant ikke skuddåpningen, men la ballen ut til Iversen som banket ballen ned i det venstre hjørnet fra 18 meter.

2-0 sto seg kampen ut og dermed er Rosenborg fortsatt ubeseiret i Tippeligaen.