Sampdoria 26
Sampdoria 55
Sampdoria 73
Sampdoria 84

Sverre Brandhaug fikk ryggproblemer foran denne kampen og måtte erstattes av Hugo Hansen på midtbanen. Dette svekket nok RBK-laget, men bortsett fra et RBK-angrep etter 5 min. var det lite Sampdoria-forsvaret fikk å gjøre i denne kampen. 11 min. var spilt da hjemmelaget tilkjempet seg en corner, på bakerste stolpe dukker en udekket Lombardo opp og dermed 1-0 til Sampdoria. Etter 26 min. gjør Vialli forarbeidet, mens Dossena scorer til 2-0, som også blir pauseresultatet.

I 2. omgang fortsetter enveiskjøringen og Dossena gjør 3-0 etter 10 min., Paolo Silas lobber inn 4-0 etter 28 min. og Lombardo gjør 5-0 6 min. før slutt på et skudd fra hjørnet av 16-meteren. Kampen ble en kraftig nedtur for RBK-laget som i store perioder ble rundspilt av et teknisk og tempomessig suverent Sampdoria-lag.