Rosenborg kom til Stavanger med et redusert lag på grunn av skader og sykdom, men laget så langt fra redusert ut når kampen mot Viking ble blåst i gang.

Bortelaget tok relativt raskt kommandoen og skapte flere sjanse. Roar Strand fikk RBKs første mulighet da han skjøt fra 6-7 meter, men skuddet ble blokkert.

Ikke lenge etterpå var det Rade Prica som var frempå, men Thomas Myhre i Viking-målet kom ut og reddet glimrende.

Strand fikk også lagets tredje store sjanse i førsteomgengen, men skuddet gikk rett på Myhre som reddet igjen. Viking klarte ikke å skape en eneste kvalifisert sjanse i de første 45 minuttene, mens Rosenborg styrte begivenhetene nesten i hele omgangen. Rosenborg burde ledet ved pause, men det ville seg ikke foran mål.

Det skulle vise seg at det også i andreomgangen ble vanskelig å få ballen bak Myhre. Rosenborg fortsatte å skape det som var av sjanser helt til det gjenstod 20 minutter av kampen. Da kunne endelig Stavanger-publikummet klappe litt for hjemmelaget som vant flere dueller og klarte å sette litt press på RBK.

Vikings største sjanse fikk tidligere RBK-spiller Alexander Ødegaard da han litt heldig fikk med seg ballen i 16-meteren. Viking-vingen prøvde å plassere ballen i lengste hjørne, men Jarstein reddet uten veldig store problemer. Rosenborg på sin side klarte ikke å skape like store sjanser som i de første 45 minuttene, men var nære på ved flere anledninger. Men ballen ville ikke i mål for noen av legene og dermed endte det målløst for andre gang i årets Tippeliga for RBKs del.