Rosenborg - Aalesund
2 – 1 (0–0)

25.10. 2009

Tilskuere: 21009

Rosenborg hadde hele tiden spillet mot et Aalesund lå kompakt og satset på kontringer. Det ble ikke skapt så mange sjanser før hvilen, men de som kom var store. Både Trond Olsen og Daniel Arnefjord traff tverliggeren, men det sto 0-0 etter de første 45 minuttene.

Mål ble det derimot i andre omgang. Ti minutter ut i omgangen halvklarerte RBK en corner og Silva fyrte løs fra langt hold. Ballen gikk via flere spillere og over en utspilt Jarstein, til 0-1.

Men Rosenborg hadde ikke tenkt å tape før gullutdelingen og etter 62 minutter utlignet Abdou Razack Traoré på et Dorsin-innlegg.

Etter 75 minutter fikk Skjelbred frispark på over 30 meters avstand. Rade Prica tok sats og klinket ballen knallhardt opp i krysset! Årets mål fra Rosenborgs toppscorer.

Rosenborg hadde relativt god kontroll på sunnmøringene det siste kvarteret og tok fortjent tre poeng i årets siste hjemmekamp.