Det var et RBK-lag på vei til sin første "The Double"-gevinst på hjemmebane som møtte finske IFK Helsinki på Lerkendal. Et godt kjempende finsk lag var brukbart med i 1. omgang, men det var RBK som tok ledelsen etter 11 min. spill. Den finske keeper Näsmann mistet ballen og Terje Mørkved var påpasselig framme og scoret.

Kun 5 min. var spilt av 2. omgang da Arne Hansen sendte avgårde en av sine kanoner fra 20 meter, nok engang var den finske keeper uheldig og ballen spratt via hendene hans inn i målet til 2-0.

Etter denne scoringen ble det bare RBK, anført av Tore Lindseth og Erling Meirik, bølget angrepene mot det finske målet. 10 min. før slutt avsluttet Erling Meirik scoringene med å dundre ballen opp i nettaket og 3-0.