0 – 0 (0–0)

Serievinnercupen

13.09. 1989

Tilskuere: 13352

Begge lag var mest opptatt av å sikre seg bakover i første omgang og det oppsto veldig få scoringsmuligheter foran begge mål.

I andre omgang var det derimot RBK som tok initiativet i kampen og bare keeperspill av toppklasse fra Belgias landslagskeeper Michel Preudhomme, sørget for at ikke KV Mechelen fikk baklengsmål. Hele 5 100%-sjanser hadde RBK-laget i perioden fra 4-17 minutter i begynnelsen av 2. omgang. Selv ikke et straffespark klarte RBK å score på. Vanligvis sikre Sverre Brandhaug plasserte skuddet godt, men nok engang var omtalte Preudhomme ute ved stangen og reddet skuddet. Mest gledelig var likevel RBKs defensive jobbing, etter mange baklengsmål i den hjemlige serien, var RBK-forsvaret uten problemer mot KV Mechelen.