KV Mechelen 55
KV Mechelen 57
KV Mechelen 78
KV Mechelen 87

Rosenborg åpnet bra også i denne kampen, holdt laget godt samlet og prøvde seg på noen kontringer, som ga en par gode muligheter i starten av omgangen. Et frispark etter 16 min. ble nydelig headet i mål av hollenderen Johnny Bosman og 1-0 til hjemmelaget. Etter denne scoringen ble det mye KV Mechelen, men flere scoringer ble det ikke i 1. omgang.

RBK-forsvaret hadde likevel problemer med hurtige og teknisk gode motstandere. Kun 10 min. var spilt av 2. omgang da kampens peneste scoring kom. Et hardt innlegg ble besørget i nettmaskene på en flyvende heading av Johnny Bosman. To minutter senere kom 3-0, israeleren Eli Ohana fintet bort hele RBK-forsvaret alene.

RBK prøvde å komme seg opp på banen, men dette ga store rom for de hurtige hjemmespillerne og Eli Ohana besørget 4-0 12 min. før slutt. Kampen avslørte tydelig forskjellen mellom norsk og internasjonal toppfotball, tempo, teknikk og defensiv organisering lå fortsatt noen klasser over RBKs kvaliteter på disse områdene.