Baklengsmål Minutt
Tsjernomorets Odessa 2
Tsjernomorets Odessa 48
Tsjernomorets Odessa 57

Hjemmelaget sjokkåpnet og startet kampen i et fryktelig tempo. Kun et minutt var spilt da den første ballen havnet i nettet bak Ola By Rise, men den kypriotiske dommeren annulerte. Men et minutt senere var det klart for 1-0 til Tsjernomorets, Tsjimbalar kom alene mot Ola By Rise, som reddet det første skuddet med en flott benparade, men returen gikk via Ola og i mål. Etter 15 min. med stormløp mot RBK-målet fikk RBK roet ned tempoet og kom mere med i kampen og skapte også et par scoringsmuligheter.

1-0 til hjemmelaget ved pause, men 2. omgang var kun 3 min. gammel da landslagsstjernen Getsko tok et frispark fra 25 m. hold. Ballen gikk rett i krysset, Ola By Rise var sjanseløs på det knallharde skuddet. 9 min. senere fikk Tsjernomorets corner og et passivt RBK-forsvar lot Kondrasjev styre ballen med hodet inn i nettet til 3-0 for hjemmelaget. Men istedet for en ny utklassing var det RBK som fikk mer og mer kontroll på spillet og 12 min. før slutt ble Kåre Ingebrigtsen lagt ned innenfor 16-meteren og Gøran Sørloth scoret sikkert på straffesparket. Sluttresultat 3-1 til Tsjernomorets og ny spenning foran reutkampen på Lerkendal.