Dynamo Moskva 46
Dynamo Moskva 56
Dynamo Moskva 61
Dynamo Moskva 67

RBK gikk forsiktig ut og satset på å tette igjen bakover. Denne taktikken virket bra i 1. omgang. Faktisk var det RBK som hadde den første store målsjansen etter 10 min. spill, men det gode innlegget fra Leo, klarte ikke Tore André Dahlum å sette i mål.

33 min. var spilt da Dynamo får et noe billig frispark like utenfor 16-meteren. Igor Sklyarov skyter over RBK-muren og inn i hjørnet. Like før pausen blir Bjørn Otto Bragstad skadet, men fullfører omgangen. I pausen må Bjørn Otto byttes og Øyvind Husby går inn som midtstopper.

Dynamo bruker ca 30 sek. på å øke ledelsen til 2-0 etter at Øyvind Husby mister ballen til Sergej Timofejev. Etter denne scoringen kommer RBK-laget fullstendig "på hæla" og 10 min. senere blir det 3-0 ved Igor Timotenkov.

Og målene fortsetter å renne inn, 5 min. senere får Ola By Rise reddet første forsøk, men returen header Igor Sklyarov inn til 4-0, Nye 7 min. spilles før dagens finestescoring kommer, Omari Tetradze kommer i stor fart, smeller til fra ca. 25 meter og ballen går som et prosjektil inn i vinkelen, utagbart for Ola By Rise.

15 min. før slutt får Karl-Petter Løken scoret RBKs trøstemål, et frispark fra Kåre Ingebrigtsen møter Kalle ved bakerste stolpe og scorer sikkert.