Få trodde det var mulig å innhente Dynamos 4-målsledelse, men Nils Arne Eggen lovet alle mann i angrep og det var et meget angrepsvillig RBK-lag som fra første minutt kjørte opp i angrep, og allerede etter 7 min. spill kom 1-0 til RBK. Karl-Petter Løken la ballen ut til Kåre Ingebrigtsen som kom i stor fart og feide ballen opp i hjørnet.

RBK fortsatte å produsere målsjanser og vanligvis sikre russere sparket ballen bort i nærmest panikk. RBK-forsvaret stoppet alle Dynamo-forsøk og spilte sin beste kamp av året.

1-0 ved pause, men 2. omgang var kun 3 min. gammel da Karl-Petter Løken scoret kontant etter et voldsomt RBK-press. Nye scoringssjanser kom på løpende bånd og kanskje kunne det være mulig å innhente 1-5 nederlaget fra Moskva? 25 min. før slutt blir Bent Skammelsrud felt innenfor 16-meteren og dommeren peker på straffemerket.

Rune Tangen skal skyte RBK opp til 3-0, men for første gang i RBK-trøya skyter Rune T. utenfor målet. Etter dette faller tempoet i kampen og hadde RBK scoret på halvparten av sine store scoringssjanser i denne kampen ville RBK vært klar for 2. runde, men med 2-0 seier, blir det 5-3 til Dynamo Moskva. 10.218 tilskuere så en meget god fotballkamp, kanskje den aller beste noensinne av et RBK-lag?