RBK prøvde å lokke publikum til Lerkendal med at denne kampen ikke var avgjort på forhånd og at Avenir Beggen slett ikke var noe dårlig lag som måtte undervurderes. Men luxembourgerne var tydeligvis ikke særlig sterke i troen på at de kunne snu 0-2-nederlaget fra hjemmebane og gikk meget defensivt tilverks. Og når RBK-spillerne tydeligvis var mere opptatt av de kommende kampene i serie og E-cup måtte kampen bli en ytterst kjedelig affære.

RBK hadde noen halvsjanser i første omgang, men lagene gikk til pause på resultatet 0-0. Et kvarter ut i 2. omgang kom kampens eneste scoring. Bent Skammelsrud avsluttet et pent RBK-angrep med skudd i hjørnet fra 16-meteren. Dermed gikk RBK til 1. runde med 3-0 sammenlagt og motstander i 1. runde ble Østerrikes ligamester Austria Wien.