Austria Wien 11
Austria Wien 49
Austria Wien 68
Austria Wien 80

Det var et skaderammet RBK-lag som reiste til Wien. Øyvind Leonhardsen hadde blitt skadet på landslagstrening o gkaptein Karl-Petter Løken fikk en strekkskade i "seriefinalen" på Aspmyra mot Bodø/Glimt helga før. Austria hadde halvert billettprisene og valgte å spille kampen på intime Franz Horr Stadium og i avisene før kampen skulle Trondheim slås med minst 2-0.

Og et meget entusiastisk hjemmepublikum fikk den åpningen de hadde håpet på, kun 11 min. var spilt da RBK-forsvaret ikke fikk stoppet et innlegg fra siden og på bakerste stolpe dukket litaueren Arminas Narbekovas opp og gjorde 1-0. Etter denne scoringen kom RBK mere med i kampen og etter 31 min. headet Tore Andre Dahlum inn 1-1, RBK hadde brukbar kontroll på kampen fram til pause.

I 2. omgang gikk Austria nok engang ut i 100 og nok engang kom en tidlig scoring, RBK-forsvaret fikk ikke avklart skikkelig og ballen havnet hos Manfred Schmid like utenfor 16-meteren, på halv volley og rett i hjørnet og 2-1. Etter denne scoringen ble det mye Austria og halvveis ut i omgangen kom 3-1 målet ved Manfred Zsak og 10 min. før slutt sendte Walter Kogler RBK ut av EC med 4-1 målet.

Nok en gang ble internasjonal effektivitet utslagsgivende, RBK spolerte 3-4 100%-sjanser på Lerkendal - Austria Wien scoret på alle sine.